T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi

ETKİNLİKLERİM KÜTÜPHANEDE DEVAM EDİYOR

Fethiye İlçe Halk Kütüphanesi  ve Merkez Müdürlüğümüz  işbirliği çerçevesinde Etkinliklerim Kütüphanede kapsamında  destek grubu ögrencileri sınıf ögretmeni Üzeyir Çetin  rehberliğinde etkinliklerine  devam ediyor.

Kütüphane Müdürü Özlem Bağcıtek  kütüphanedeki yapılan  çalışmalar  hakkında  öğrencilerimize bilgi verdi. Kütüphaneci Müceyde Hantı öğrencilere kütüphanede uyulması gereken kurallar hakkında açıklamalarda bulundu. Daha sonra öğrenciler ve veliler  “ Kütüphanede   Tarım Etkinliği “ kapsamında  kütüphanenin bahçesine  çiçek diktiler.

Projenin ikinci  etkinliği olan Kütüphanede  “ Geleneksel Çocuk Oyunlarını Oynuyorum  “ kapsamında yakan topu oynadılar ip atladılar.

Merkez  Müdürümüz  Hasibe Polat Dayıoğlu “İşbirliği içerisinde bulunan değerli müdürüm Özlem Bağcıtek  hanıma  ve bu projenin yürütülmesinde görevli sınıf öğretmenimiz Üzeyir Çetin ‘e teşekkür ederim. Amacımız öğrencilerimizi bu yaştan itibaren okuma sevgisi ve okuma bilincini aşılamaktır. Aynı zamanda bilim ve sanat merkezleri yönergesinin amaçları doğrultusunda öğrencilerin Türkçeyi doğru, güzel ve etkili kullanan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.” İfadelerini kullandı.

Mayıs ayına kadar devam  edecek projede;  Kütüphanede  Oryantiring yapıyorum ,Çılgın Çorap Tasarımı  Kütüphanede Boyama Yapıyorum (Ahşap Boyama/ Taş Boyama

Kozalak Boyama / Vazo Boyuyorum  Pampas Boyama vb.) etkinlikleri bulunmaktadır.

21-04-202421-04-202421-04-202421-04-202421-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.04.2024 - Güncelleme: 21.04.2024 14:52 - Görüntülenme: 31
  Beğen | 0  kişi beğendi