"Either All of US or None of US" Erasmus+ KA122-SCH Projemizin ilk hareketliliği için öğrenci seçimi yapılacaktır.

Okulumuzun 2022 yılında başvurmuş olduğu "Either All of Us or None of Us" isimli Erasmus+ KA122-SCH Kısa dönem Öğrenci Hareketliliği projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Projemiz kapsamında öğrencilerimiz refakatçi öğretmenlerle birlikte 4 farklı ülkeye ziyaret gerçekleştirip çeşitli etkinlikler yapacaktır. İlk hareketliliğimizin 24-28 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleşeceği Yunanistan'da yapılacak çalışmalar için kurumumuzdaki 7 (Öyg 1) ve 8 (Öyg 2) sınıf düzeyindeki öğrencilerinden başvuru alınacaktır. Aşağıda linkini vermiş olduğumuz formu velilerimizin doldurmasını rica ediyoruz.

Sonuçlar Şubat ayının ilk haftasında duyurulacaktır.

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 14:08 - Görüntülenme: 18