MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi

"Either All of US or None of US" Erasmus+ KA122-SCH Projemizin ikinci hareketliliği için öğrenci seçimi yapılacaktır.

Okulumuzun 2022 yılında başvurmuş olduğu "Either All of Us or None of Us" isimli Erasmus+ KA122-SCH Kısa dönem Öğrenci Hareketliliği projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Projemiz kapsamında öğrencilerimiz refakatçi öğretmenlerle birlikte 4 farklı ülkeye ziyaret gerçekleştirip çeşitli etkinlikler yapacaktır. İlk hareketliliğimizin 21-26 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşeceği Letonya'da yapılacak çalışmalar için kurumumuzdaki Proje sınıf düzeyindeki öğrencilerinden başvuru alınacaktır. Aşağıda linkini vermiş olduğumuz formu velilerimizin doldurmasını rica ediyoruz.

Sonuçlar Şubat ayının 3. haftasında duyurulacaktır.

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 14:09 - Görüntülenme: 25